Меню
Меню

Екип и кариера в магазин за спортни стоки Спорт Бокс.

КАКВО Е ДА РАБОТИШ В SPORTBOX?

Нашият екип споделя: „тук се срещат моите лични ценности с тези на  компанията“. Ние работим в среда на уважение, разнообразие, споделени ценности и страст към активния начин на живот. Споделяме ентусиазма да помагаме на повече хора да излязат навън!

НИЕ СМЕ


ИЗОБРЕТАТЕЛНИЕМПАТИПРОФЕСИОНАЛИСТИЗАДРУЖНИОТГОВОРНИУСЛУЖЛИВИУСМИХНАТИЕКИП ЗА ПРОДАЖБА НА ЕНЕРГИЯ

КАРИЕРИ

Като водеща верига за спортни стоки в Sportbox знаем, че любопитството отваря нови възможности, че добрите идеи заслужават да се превърнат в реалност. Хората Sportbox сме устремени и любопитни, обичаме спорта и планината, ние сме двигателя на това да свързваме хората с техниге мечтани изживявания. Как? Като им предложим най-подходящата екипировка за сторт и дейности на открито и им дадем възможността да усетят още по-силно емоцията от активния начин на живот и да се насладят на преживяването, където и да се намират.

За нас кариерата не е просто работа, а стремежът да опитваме отново и отново, да надграждаме и да се развираме.

Ако и ти споделяш нашето вярване и смяташ, че можеш да ни помогнеш да бъдем по-добри в нещата, които правим, следи предложенията ни за работа ТУК.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки