Меню
Меню

Грижа за околната среда и грижа за природата със Sportbox.bg

ИЗБОР НА ПАРТНЬОРИ И АСОРТИМЕНТ

В Sportbox ние сме твърдо отдадени на грижите за нашата планета и на минимизирането на нашето въздействие върху околната среда. Знаем, че промените с мисъл за природата изискват много време и ресурси. За осъществяването им са нужни ясно поставени цели и последователност в изпълнението им:

-Наша цел е постоянно да увеличаваме в портфолиото си дела на марки, активно ангажирани в развиването на устойчиви решения, за да може да постигнем по-силно въздействие заедно.

-Да иницираме и реализираме програми подкрепящи малките ежедневни стъпки, които запазват планетата ни и ни помагат да живеем в по-зелена и здравословна среда.

ПОРТФОЛИО

Щастливи сме да имаме дългогодишно партньорствa с марки като La Sportiva, Ripcurl и други, за които уважението към околната среда прониква във всяка дейност на компанията, като се започне от фазата на проектиране на нови продукти, ангажирайки областта на научно-изследователската и развойната дейност в търсенето на еко-решения и много други стъпки.

                                                                                ПРОГРАМИ

Code Green e програма на Sportbox за малките ежедневни стъпки, които запазват планетата ни и ни помагат да живеем в по-зелена и здравословна среда. Значимите цели се постигат с предприемането на действия дори и те да се изразяват в малки крачки.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки