Меню
Меню

Спортни общности, партньори и организатори на спортни събития, подкрепяни от Спорт Бокс.

Предоставяйки на хората от спортните общности съвет и осигурявайки най-подходящото за тях оборудване, ние им даваме не само увереност, за да бъдат активни, но и вдъхновение да се забавляват и наслаждават на приключенията и изживяванията заедно.

НАШИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ


БЕЗОПАСНОСТ


Sportbox насърчава безопасността, така че всеки да се чувства уверен и комфортно да прави това, което обича. Съдействаме на хората да се подготвят правилно за спорт и дейности на открито, взимайки разумни решения.


НАСЪРЧАВАНЕ


Sportbox дава възможност на хората да се насладят на повече спорт и дейности на открито. Вярваме, че активността е съществена част от живота. Предлагайки богат асортимент, ние мотивираме хората да опитват нови неща и им даваме възможност да се насладят на различни активности – забавни, екстремни или просто лежерни. Ние винаги сме в игра.


СВЪРЗВАНЕ


Sportbox подпомага членовете на общностите да се свързват и да се наслаждават на активностите заедно, като подкрепяме събития, програми и организации, които оказват положително въздействие както на индивидуалната личност така и на всички нас като общество. Нека бъдем заедно.

Sportbox подкрепя спортни събития и каузи за активен начин на живот.
Наши дългогодишни партньори са спортни клубове, общности и федерации:

Девизия „ Тенис на корт“ на Sportbox е в партньорство с най-добрите тенис клубове и училища в България.

Нашата цел е да допринесем за развитието както на професионалния, така и на любителския тенис на корт.

Партнираме си с треньорската общност в България, обединени от идеята повече хора да преоткрият този спорт и да вземат най-доброто от него, израствайки като личности и живеейки активно, в добро здраве.

Научно доказано е , че психическото състояние на тенисистите е сред най-стабилните измежду професионалните спортисти, а сред личностните им черти неизменно присъства силен оптимизъм. Тенис тренировката, повишава нивото на ендорфини в мозъка, което има релаксиращ ефект върху нервната система. От тази гледна точка, в забързаното ни ежедневие, тенис тренировката е прекрасен завършек на натоварен работен ден.

Други проучвания потвърждават положителното влияние на тениса върху костната система. Като цяло, тенисът и различните аспекти на въздействието му върху човешкия организъм и здраве са обект на задълбочени научни изследвания от специалисти, университетски учени и изследователски екипи от цял свят. Всички те са единодушни, че практикуването на тенис на корт повишава мозъчната активност, подобрява координацията между ръцете и зрението, намалява стреса, подобрява сърдечната дейност и като цяло подпомага поддържането на добра обща форма.

Част от нашите партньори са:
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки