Меню
Меню

Най-новите тенис ракети Wilson Shift 99 2023 от Sportbox.bg

Най-новата ракета за тенис на корт 

Wilson Shift 99

Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023: Водещ избор за напреднали играчи

Изучайте ключовите характеристики на Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023 и разберете защо тази ракета е идеалният избор за напреднали тенис играчи. Поръчайте я сега от Sportbox.bg!

В света на тениса е важно да разполагате с най-доброто оборудване, което да ви помогне да постигнете върхови резултати. Тенис ракетите Wilson са дългогодишен избор на професионални и аматьорски играчи, и с последното си попълнение - Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023, марката отново доказва своята водеща роля в иновациите на тенис оборудването.

Ключови характеристики

Тенис ракетите Wilson Shift 99 V1 2023 се отличават с редица ключови характеристики, които ги правят подходящ избор за напреднали играчи:

  • Повишена мощност и контрол
  • Изключителна устойчивост и издръжливост
  • Ултра-лек дизайн за по-бързи реакции
  • Иновативни технологии за намаляване на вибрациите

Подобрена мощност и контрол

Създадени с новаторски подход, Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023 предоставят балансирана комбинация от мощност и контрол. Тази ракета ви дава възможността да увеличите скоростта и силата на вашите удари, като същевременно запазите прецизността и контрола в играта си.

Издръжливост и устойчивост

Играчите, които търсят ракета, която да ги предпази от внезапни износвания, ще оценят устойчивостта на Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023. Създадена с висококачествени материали, тази ракета осигурява дълготрайност и надеждност дори при интензивни тренировки и мачове.

Ултра-лек дизайн за по-бързи реакции

Лекият дизайн на Shift 99 V1 2023 позволява на играчите да реагират по-бързо на тенис топката и да се движат по корта с лекота. Това е от особена важност при игра на високо ниво, където бързите реакции могат да направят значителна разлика в изхода на мача.

Технологии за намаляване на вибрациите

Една от ключовите предимства на Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023 е вградената технология за намаляване на вибрациите. Тази иновативна технология помага да се намали усещането за ударите в ръката, което прави играта по-комфортна и намалява риска от наранявания.

Често задавани въпроси

1. Каква е теглото на Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023?

Shift 99 V1 2023 има оптимално балансирано тегло от около 300 грама, което предоставя комбинация от мощност и маневреност.

2. За кого са предназначени Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023?

Тези ракети са предназначени за напреднали и опитни играчи, които търсят висока производителност и контрол в играта си.

3. Какви аксесоари са включени с Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023?

В комплекта с ракетата получавате специална торбичка за съхранение и пренасяне, както и допълнителен грип за ръкохватката.

Тенис ракетите Wilson Shift 99 V1 2023 представляват иновативен избор за напреднали играчи, които ценят комбинацията от мощност, контрол и устойчивост. Със своите уникални характеристики и технологии, тази ракета може да допринесе за подобрение на вашата игра и постигане на нови върхове в тенис състезанията.

За поръчка на Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023, не се колебайте да посетите онлайн магазина на Sportbox.bg. Там ще намерите голямо разнообразие от спортна и туристическа екипировка, включително и най-новите модели на Wilson, както и продукти от други водещи марки в индустрията.

Изберете качество, иновации и производителност с Тенис ракети Wilson Shift 99 V1 2023!

Тенис ракети Wilson Shift 99 2023

SHIFT 99 PRO V1 FRM 3
НОВПрепоръчанБезплатна доставка
SHIFT 99 V1 FRM 2
НОВПрепоръчанБезплатна доставка

Последен модел ракета за тенис на корт Wilson Shift 99 V1

Новата тенис ракета Wilson Shift 99 V1 2023
Най-новата ракета за тенис на корт Wilson Shift 99 2023
Shift: Завъртането е включено.
Изпитайте изцяло новата ракета за представяне с умопомрачително завъртане за повече удари.

Тенис ракети Wilson Shift 99 V12023 - Най-новите тенис ракети от Wilson

Представяме тенис ракетата, направена да създава масивно въртене за голяма височина над мрежата, неприлични ъгли, голяма дълбочина и топка, която хапе.
Всичко това, за да поддържа играчите в офанзива и опонентите им по петите.
Изработено от W Labs, директно към домашния ви корт.

Ракети за тенис на корт Wilson SHIFT 99 V1

НЕВЕРОЯТНО ВЪРТЕНЕ
Тенис ракетата SHIFT има безумно странично огъване и лепкава корда за масивно въртене - създавайки повече свобода, дълбочина, ъгъл и тежка захапка след отскока.

ПО-ВИСОКИ НЕТНИ МАРЖИНИ
SHIFT на въртене ви помага да създавате резултати с по-високи маржове над мрежата, усилвайки вашата последователност, ъгъл и дълбочина, както никога не сте виждали.

НЕРЕАЛНИ ЪГЛИ
SHIFT ви помага да създавате удари с невероятни ъгли - изпращайки топката и опонента ви извън корта и извън позиция.

ТОПКА, КОЯТО ХАПЕ
Този модел не е просто обикновенна ракета за тенис на корт. Wilson SHIFT ви помага да създадете такова въртене, че вашата топка да има невероятна захапка след отскока. Ухапване, което държи другия извън равновесие.

SHIFT ARC 3D ТЕХНОЛОГИЯ
Компютърно подпомогнатата технология за огъване на рамка зад масивното въртене, което SHIFT помага за създаването.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки