Меню
Меню

НАШАТА ИСТОРИЯ - Разбери повече за Спорт Бокс


2001

Началото - Първи магазин в София


2004 - 2005

Първите магазини в страната


2011

Откриване на Salomon rentals shop


2014

Полагане на началото на състезания за планинско бягане в България – Salomon Vitosha trail RUNNING


2017

Откриване на Sportbox – Мега Магазин - 2500 sq m


2018

Пловдив – разширяване на Sportbox от 200 на 700 кв. м.


2019

Лансиране на специални „ Ски“ услуги - boot fitting center with SIDAS


2022

Sport box днес

НАШАТА ЦЕЛ

Ние вярваме, че истинските преживявания изграждат хората, разкриват същината ни, променят ни и ни откриват нови хоризонти.


В Sport box отделяме специално внимание на портфолиото ни от марки и продукти, за да предложим най-подходящата екипировка за спорт и активности на открито за всички. Защото осигурявайки качество, удобство и сигурност,  ние даваме възможност на хората да усетят още по-силно емоцията от активния начин на живот, да се насладят на преживяването или просто да се вдъхновят за нови лични постижения.

ЦЕЛ

Да помагаме на хората да бъдат в добра форма и да преоткриват най-доброто си "АЗ".

МИСИЯ

Да създадем истински незабравими преживявания чрез изключителни продукти и обслужване.

ВИЗИЯ

Да вдъхновяваме активен живот на открито.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Sport box e една от най-големите мултибранд вериги за спортни стоки в България.  Устойчивостта е неизменна част от общата ни корпоративна стратегия, защото само по този начин можем да продължим да допринасяме за позитивни промени в света и в ежедневието на всички нас. Корпоративната социална отговорност за нас не е просто модна тенденция или задължение. Ангажираността ни в полза на обществени каузи е част от нашето кредо вече почти 20 години.

Нашата отговорност към  света и хората е да вземаме правилни решения от 

икономическа, екологична и социална гледна точка.

Затова ние поемаме ангажимент в две основни направления:

ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

В Sportbox, ние сме твърдо отдадени на грижите за нашата планета и на минимизирането на нашето въздействие върху околната среда. Знаем, че промените с мисъл за природата изискват много време и ресурси.

 

ОТГОВОРНОСТ КЪМ ОБЩЕСТВОТО

Ние вярваме, че спортът и активността са важни елементи от качествения и пълноценен живот на всеки човек – нещо, за което се стремим да допринасяме като компания чрез подкрепа на млади таланти и събития оказващи положително въздействие за добро физическо и ментално здраве.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки