Меню
Меню

Категории

Производители

Вид

Сортиране

Размер

AQUAWAVE

AQUAWAVE ARIBI JR AQUASHOES LEMON GREEN/ROYAL 35
SALE
- 60%
AQUAWAVE
18,00 лв.45,00 лв.
AQUAWAVE ARIBI JR AQUASHOES LEMON GREEN/ROYAL 34
SALE
- 60%
AQUAWAVE
18,00 лв.45,00 лв.
AQUAWAVE ARIBI JR AQUASHOES LEMON GREEN/ROYAL 33
SALE
- 60%
AQUAWAVE
18,00 лв.45,00 лв.
AQUAWAVE ARIBI JR AQUASHOES LEMON GREEN/ROYAL 32
SALE
- 60%
AQUAWAVE
18,00 лв.45,00 лв.
AQUAWAVE ARIBI JR AQUASHOES LEMON GREEN/ROYAL 28
SALE
- 60%
AQUAWAVE
18,00 лв.45,00 лв.

AQUAWAVE

Списък с всички продукти на марката AQUAWAVE в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg Запознайте се с полската марка за висококачествено плувно оборудване - AQUAWAVE - С грижа към добрата почивка и с любов към плувните спортове. Ако обичате плажа и плуването и държите на висококачествена екипировка - значи сте на възможно най-доброто място в интернет. С продуктите на AQUAWAVE ще получите не само безкомпромисно качество в изработката и материалите, но и едно по-специално отношение към самото приложение на продуктите. Осъзнавайки важността на добрата почивка AQUAWAVE цели да изведе преживяванията Ви на още по-високо ниво. С идеята, че е изключително важно да се насладите максимално на отпуската си Ви каним да посегнете към продуктите на Aquawave, за да можете да се отпуснете с усмивка и да се върнете от ваканцията си напълно заредени и готови за творчески дейности! Нека вълните ви носят и слънцето украсява всеки миг! Удобни, атрактивни и не на последно място - на добра цена. Дизайнерите на AQUAWAVE избраха тези три стойности като основни насоки при проектирането и създаването на продуктите си. На всеки етап се полагат всички усилия да се гарантира, че продуктите на Aquawave са: • удобни - благодарение на използването на най-новите технологии и висококачествени материали, ще можете да се насладите на всеки миг, прекаран край водата - плуване, тичане или просто релакс; • атрактивни - следваме най-новите тенденции, което позволява да се създават модели, които са не само удобни и функционални, но и визуално оригинални; • на добра цена - благодарение на достигането до най-добрите доставчици на материали и използването на съвременни производствени технологии, AQUAWAVE може да Ви предложи висококачествени продукти на достъпни цени. Поръчайте продуктите с марка Aquawave онлайн на sportbox.bg или купете на място от нашите физически магазини. КС
AQUAWAVE Изображение

Списък с всички продукти на марката AQUAWAVE в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg

Запознайте се с полската марка за висококачествено плувно оборудване - AQUAWAVE - С грижа към добрата почивка и с любов към плувните спортове.

Ако обичате плажа и плуването и държите на висококачествена екипировка - значи сте на възможно най-доброто място в интернет.
С продуктите на AQUAWAVE ще получите не само безкомпромисно качество в изработката и материалите, но и едно по-специално отношение към самото приложение на продуктите.
Осъзнавайки важността на добрата почивка AQUAWAVE цели да изведе преживяванията Ви на още по-високо ниво.
С идеята, че е изключително важно да се насладите максимално на отпуската си Ви каним да посегнете към продуктите на Aquawave, за да можете да се отпуснете с усмивка и да се върнете от ваканцията си напълно заредени и готови за творчески дейности!
Нека вълните ви носят и слънцето украсява всеки миг!

Удобни, атрактивни и не на последно място - на добра цена.
Дизайнерите на AQUAWAVE избраха тези три стойности като основни насоки при проектирането и създаването на продуктите си.
На всеки етап се полагат всички усилия да се гарантира, че продуктите на Aquawave са:
• удобни - благодарение на използването на най-новите технологии и висококачествени материали, ще можете да се насладите на всеки миг, прекаран край водата - плуване, тичане или просто релакс;
• атрактивни - следваме най-новите тенденции, което позволява да се създават модели, които са не само удобни и функционални, но и визуално оригинални;
• на добра цена - благодарение на достигането до най-добрите доставчици на материали и използването на съвременни производствени технологии, AQUAWAVE може да Ви предложи висококачествени продукти на достъпни цени.

Поръчайте продуктите с марка Aquawave онлайн на sportbox.bg или купете на място от нашите физически магазини.

КС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки