Меню
Меню

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

Цвят
Размер

HENRI DUVILLARD

W MILY PANT LAYER  BLACK 34
НОВSALEПрепоръчанБезплатна доставка
- 30%
2023 HD Henri Duvillard Milly дамско долнище за основен слой черно Размер на дамските панталони Henri Duvillard ...
150,50 лв.215,00 лв.
W LIANE PR  VESTE SANS MANCH WHITE 34
НОВSALEПрепоръчанБезплатна доставка
- 30%
Дамски елек Henri Duvillard Liane W LIANE PR VESTE SANS MANCH - размери и цена. Women Jacket / Top Size   ...
301,00 лв.430,00 лв.
W  MEIJE VF SKI JACKET RED 36
SALEПрепоръчанБезплатна доставка
- 30%
HDUVILLARD
791,00 лв.1 130,00 лв.
ARAVIS PANT  BLAC40
SALE
- 30%
HDUVILLARD
35,00 лв.50,00 лв.

HENRI DUVILLARD

Списък на всички продукти с марката HENRI DUVILLARD, предлагани от онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg За марката HENRI DUVILLARD В Henri Duvillard има строги стандарти по отношение на производствения процес и никога не се задоволяват с по-малко. Майсторството в шиенето и бродирането е основно предимство, което позволява пълен контрол върху производството на всички продукти на бранда. Непрекъснато има въвеждане на иновации и подобрения, за да отговорят на нуждите на клиентите и да гарантират пълното им удовлетворение. Продуктите, които се предлагат вече повече от 40 години, са с най-високо качество и се произвеждат по възможно най-отговорния начин. 40 ГОДИНИ НОУ-ХАУ В желанието си да предложи линия, която да е едновременно елегантна и технична, Анри се впуска в амбициозен проект. Той съчетава таланта си на шивач, за да създаде своя собствена марка. Съчетанието на тези две умения дава началото на колекция с високи стандарти, която подчертава кройката, без да пренебрегва удобството и техничността. УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ И ОТГОВОРНОСТ Винаги сме се ангажирали да правим всичко възможно, за да намалим въздействието си върху околната среда. Искаме да бъдем устойчива компания и това изисква много действия в полза на нашата мила планета. В Henri Duvillard създадохме капсула с биологични източници, използвайки биополиестерни влакна, получени от органични материали, алтернатива на синтетичните материали, получени от петрол. Това влакно е биоразградимо. КС
HENRI DUVILLARD Изображение

Списък на всички продукти с марката HENRI DUVILLARD, предлагани от онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg

За марката HENRI DUVILLARD
В Henri Duvillard има строги стандарти по отношение на производствения процес и никога не се задоволяват с по-малко.
Майсторството в шиенето и бродирането е основно предимство, което позволява пълен контрол върху производството на всички продукти на бранда.
Непрекъснато има въвеждане на иновации и подобрения, за да отговорят на нуждите на клиентите и да гарантират пълното им удовлетворение.
Продуктите, които се предлагат вече повече от 40 години, са с най-високо качество и се произвеждат по възможно най-отговорния начин.

40 ГОДИНИ НОУ-ХАУ
В желанието си да предложи линия, която да е едновременно елегантна и технична, Анри се впуска в амбициозен проект.
Той съчетава таланта си на шивач, за да създаде своя собствена марка.
Съчетанието на тези две умения дава началото на колекция с високи стандарти, която подчертава кройката, без да пренебрегва удобството и техничността.

УСТОЙЧИВОТО РАЗВИТИЕ И ОТГОВОРНОСТ
Винаги сме се ангажирали да правим всичко възможно, за да намалим въздействието си върху околната среда.
Искаме да бъдем устойчива компания и това изисква много действия в полза на нашата мила планета.
В Henri Duvillard създадохме капсула с биологични източници, използвайки биополиестерни влакна, получени от органични материали, алтернатива на синтетичните материали, получени от петрол.
Това влакно е биоразградимо.

КС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки