Меню
Меню

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

Цвят
Размер

MOON BOOT

K MB Quilted WP blk/Copper 27
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Детски апрески Moon Boot Quilted WP на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и лесна онлайн ...
184,00 лв.230,00 лв.
K MB JR Boy MID blk 30
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Детски апрески Moon Boot MID на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и лесна онлайн ...
184,00 лв.230,00 лв.
W MB Nylon blk 35/38
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Дамски апрески Moon Boot Nylon bk на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и лесна онлайн ...
от 200,00 лв.250,00 лв.
W MB Icon Low Nylon red 36/38
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Дамски апрески Moon Boot Icon Low Nylon на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и лесна ...
200,00 лв.250,00 лв.
Детски апрески за момчета Sport
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Детски апрески за момчета Moon Boot Sport на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и лесна ...
200,00 лв.250,00 лв.
Детски апрески за момичета Monaco Low
НОВSALEБезплатна доставка
- 20%
Вземи Детски апрески за момичета Moon Boot Monaco Low на топ цена от Sportbox.bg. Направи своя избор сега с бърза и ...
216,00 лв.270,00 лв.

MOON BOOT

За марката Moon Boot - Sportbox.bg Ретрофутуристичен, новаторски, емблематичен: дизайнът на Moon Boot е наследен още през 1969 г., когато Джанкарло Заната основава Tecnica Group от фабриката за обувки на баща си Оресте. От професия, посветена на света на спортното облекло, Moon Boot успява да създаде незабавно разпознаваем и силно идентифицируем модел обувки. Формата на подметката и характерното шнуроване придават на обувките Moon Boot статута на най-добрите ски обувки, което ги прави единствени по рода си. От самото начало мисията винаги е била ясна: празнуване на вселената на експериментализма в намирането на авангардни дизайнерски форми и техники, които отдават почит на наследството на марката. С течение на времето Moon Boot стават все по-модулни и смели, пренаписвайки естетиката на водещите модели като "Icon", както и предлагайки серия от рестартирания в ярки цветове (златно, сребърно, розово, слънчогледово жълто, военно зелено и дори отразяваща версия Reflex) и дизайн със съвременен подход като Light Low Nylon, Pumps Nylon и Mules. Независимо дали сте в планината, в снега или по градските тротоари, водоотблъскващите горна част и подметки на различните модели обувки Moon Boot ще се адаптират към всяка среда и лична нужда. През дългия процес на стилистични промени и еволюции Moon Boot се утвърждава като част от италианския продуктов дизайн, като в крайна сметка е изложен в Лувъра сред 100-те символа на дизайна на 20-ти век , а днес е част от постоянната експозиция на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк и Триеналето в Милано.
MOON BOOT Изображение

За марката Moon Boot - Sportbox.bg

Ретрофутуристичен, новаторски, емблематичен: дизайнът на Moon Boot е наследен още през 1969 г., когато Джанкарло Заната основава Tecnica Group от фабриката за обувки на баща си Оресте.
От професия, посветена на света на спортното облекло, Moon Boot успява да създаде незабавно разпознаваем и силно идентифицируем модел обувки.
Формата на подметката и характерното шнуроване придават на обувките Moon Boot статута на най-добрите ски обувки, което ги прави единствени по рода си.

От самото начало мисията винаги е била ясна: празнуване на вселената на експериментализма в намирането на авангардни дизайнерски форми и техники, които отдават почит на наследството на марката.
С течение на времето Moon Boot стават все по-модулни и смели, пренаписвайки естетиката на водещите модели като "Icon", както и предлагайки серия от рестартирания в ярки цветове (златно, сребърно, розово, слънчогледово жълто, военно зелено и дори отразяваща версия Reflex) и дизайн със съвременен подход като Light Low Nylon, Pumps Nylon и Mules.

Независимо дали сте в планината, в снега или по градските тротоари, водоотблъскващите горна част и подметки на различните модели обувки Moon Boot ще се адаптират към всяка среда и лична нужда.
През дългия процес на стилистични промени и еволюции Moon Boot се утвърждава като част от италианския продуктов дизайн, като в крайна сметка е изложен в Лувъра сред 100-те символа на дизайна на 20-ти век, а днес е част от постоянната експозиция на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк и Триеналето в Милано.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки