Меню
Меню

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

Размер

OSPREY

Туристическа раница OSPREY M Stratos 26 Smoke Grey O/S
Безплатна доставка
Туристическа раница OSPREY М Exos 38 Blue Ribbon S/M
Безплатна доставка
W Kyte 36 Mulberry Purple S/M
Безплатна доставка
Туристическа раница OSPREY Unisex Seral 4 Dustmoss Green O/S
Безплатна доставка
Туристическа раница OSPREY Unisex Seral 4 Black O/S
Безплатна доставка
M Talon Pro 30 Carbon S/M
Безплатна доставка
M Talon 36 Stealth Black L/XL
Безплатна доставка
M Talon 36 Eclipse Grey S/M
Безплатна доставка
M Talon 33 Eclipse Grey L/XL
Безплатна доставка
Туристическа раница OSPREY Unisex Poco LT Deep Teal O/S
Безплатна доставка
M Kestrel 38 Picholine Green S/M
Безплатна доставка
M Kestrel 38 Loch Blue M/L
Безплатна доставка

OSPREY

Списък на всички продукти от марката Osprey в онлайн магазин за спортни стоки Sportbox.bg Едни от най-добрите, висококачествени и предпочитани раници и аксесоари за туризъм, планинарство, пътуване, лайфстайл, планинско бягане, колоездене, хидратация, катерене и алпинизъм. Osprey e американска марка за раници и аксесоари, която се ражда в Калифорния през 1974 г. с идеи и желание да проектира и изработва иновативни раници с най-високо качество. Днес продуктите на Osprey продължават този пионерски дух, като се използват от най-високите планини до най-отдалечените острови и навсякъде по света. Osprey Packs, Inc, известна като Osprey , е американска марка, която произвежда раници за разходки на открито. Тя е основана през 1974 г. от Майк Пфотенхауер. През 2021 г. тя е закупена от Helen of Troy Limited за 414,7 млн. долара. "Личната ми философия е, че се наслаждавам повече на живота, ако съм заобиколен от неща, които сам съм създал. Разбирам заобикалящата ме среда и се свързвам по-добре с нея. Любовта към създаването на продукти, правенето на неща за мен и моите приятели ме накара да се занимавам с този бизнес. Започнах с изработката на дневни раници и раници за клиенти в Санта Круз. Бях току-що излязъл от университета и много ми харесваше да определям работното си време, да създавам екипировка и да слушам истории за това как тази екипировка е пътувала до известни върхове и по целия свят." Mike Pfotenhauer Основател и главен дизайнер" Osprey винаги са имали фокус и към опазването на околната среда. "Ние проектираме/изграждаме само висококачествени продукти, които издържат дълго време. Използваме много скъпи материали и тъкани, поради което свеждаме загубите до абсолютен минимум. Нашият продукт не се ръководи от модата, така че не насърчаваме потребителите да заменят продуктите, преди да са се износили. Когато е възможно, ремонтираме гаранционни продукти, вместо да ги заменяме. Винаги, когато е възможно, използваме рециклируеми и рециклирани материали в опаковките и свеждаме всички опаковки до минимум." КС
OSPREY Изображение

Списък на всички продукти от марката Osprey в онлайн магазин за спортни стоки Sportbox.bg

Едни от най-добрите, висококачествени и предпочитани раници и аксесоари за туризъм, планинарство, пътуване, лайфстайл, планинско бягане, колоездене, хидратация, катерене и алпинизъм.

Osprey e американска марка за раници и аксесоари, която се ражда в Калифорния през 1974 г. с идеи и желание да проектира и изработва иновативни раници с най-високо качество.
Днес продуктите на Osprey продължават този пионерски дух, като се използват от най-високите планини до най-отдалечените острови и навсякъде по света.

Osprey Packs, Inc, известна като Osprey, е американска марка, която произвежда раници за разходки на открито.
Тя е основана през 1974 г. от Майк Пфотенхауер.
През 2021 г. тя е закупена от Helen of Troy Limited за 414,7 млн. долара.

"Личната ми философия е, че се наслаждавам повече на живота, ако съм заобиколен от неща, които сам съм създал.
Разбирам заобикалящата ме среда и се свързвам по-добре с нея.
Любовта към създаването на продукти, правенето на неща за мен и моите приятели ме накара да се занимавам с този бизнес.
Започнах с изработката на дневни раници и раници за клиенти в Санта Круз.
Бях току-що излязъл от университета и много ми харесваше да определям работното си време, да създавам екипировка и да слушам истории за това как тази екипировка е пътувала до известни върхове и по целия свят."

Mike Pfotenhauer
Основател и главен дизайнер"

Osprey винаги са имали фокус и към опазването на околната среда.

"Ние проектираме/изграждаме само висококачествени продукти, които издържат дълго време.
Използваме много скъпи материали и тъкани, поради което свеждаме загубите до абсолютен минимум.
Нашият продукт не се ръководи от модата, така че не насърчаваме потребителите да заменят продуктите, преди да са се износили.
Когато е възможно, ремонтираме гаранционни продукти, вместо да ги заменяме.
Винаги, когато е възможно, използваме рециклируеми и рециклирани материали в опаковките и свеждаме всички опаковки до минимум."

КС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки