Меню
Меню

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

PETZL

Ледокоп GLACIER 60 cm пикел
НОВБезплатна доставка
Ледокоп GLACIER 68 cm пикел
НОВБезплатна доставка
Котки IRVIS LL UNIVERSEL
НОВБезплатна доставка
Челна лампа NAO RL - челник
НОВБезплатна доставка
Ледокоп SUMMIT EVO 59 cm пикел
НОВБезплатна доставка
Ледокоп SUMMIT EVO 66 cm пикел
НОВБезплатна доставка

PETZL

Списък на всички продукти от спортната компания Petzl в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg Petzl - Едни от най-добрите и предпочитани челници за спорт и туризъм. За марката Petzl Petzl е френски производител на екипировка за катерене, пещерно оборудване, оборудване за работа на височина и челници със седалище в Крол, Франция. Компанията е създадена от пещерния изследовател Фернанд Пецл в средата на 70-те години на миналия век. Трите им специалности са: Вертикални спортове: екипировка за алпинизъм, катерене, спелеология. Местоположение на централата: Crolles, Франция; Основател: Fernand Petzl; Основана: 1975 г., Крол, Франция; Дъщерно дружество: Petzl America, Inc. Отрасли: Работа на височина и спасяване: решения за напредък и безопасност на труднодостъпни работни места и при техническо спасяване. Челници - Фарове/фарове за глава, които осигуряват осветление без използване на ръцете. Добра марка ли е Petzl? Petzl е невероятна марка, която има широка продуктова гама и разпознаваемост на бранда в различни сфери. Petzl е компания, която произвежда по-техническа екипировка за съвременните катерачи. Продуктовата им гама включва класически продукти като Gri-Gri, въжета, подложки за катерене, креда, колани и безброй други принадлежности за катерене, необходими на катерачите. Къде се произвеждат продуктите на Petzl? Petzl произвежда по-голямата част от екипировката си във Франция (или САЩ), но някои продукти се произвеждат в Малайзия или Китай. Wild Country сглобява компоненти в Уелс, но по-голямата част от производството се извършва в Китай и Тайван. Водоустойчиви ли са челниците Petzl? Всички челници са с клас IPX4 (устойчиви на атмосферни влияния): клас, подходящ за използване на челници в дъжд, сняг или влажна среда. Лампата e+LITE® е с клас на защита IPX7 (водоустойчива до -1 метър за 30 минути в сладка вода). КС
PETZL Изображение

Списък на всички продукти от спортната компания Petzl в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg

Petzl - Едни от най-добрите и предпочитани челници за спорт и туризъм.

За марката Petzl
Petzl е френски производител на екипировка за катерене, пещерно оборудване, оборудване за работа на височина и челници със седалище в Крол, Франция.
Компанията е създадена от пещерния изследовател Фернанд Пецл в средата на 70-те години на миналия век.
Трите им специалности са: Вертикални спортове: екипировка за алпинизъм, катерене, спелеология.

Местоположение на централата: Crolles, Франция;
Основател: Fernand Petzl;
Основана: 1975 г., Крол, Франция;
Дъщерно дружество: Petzl America, Inc.

Отрасли:
Работа на височина и спасяване: решения за напредък и безопасност на труднодостъпни работни места и при техническо спасяване.
Челници - Фарове/фарове за глава, които осигуряват осветление без използване на ръцете.

Добра марка ли е Petzl?
Petzl е невероятна марка, която има широка продуктова гама и разпознаваемост на бранда в различни сфери.
Petzl е компания, която произвежда по-техническа екипировка за съвременните катерачи.
Продуктовата им гама включва класически продукти като Gri-Gri, въжета, подложки за катерене, креда, колани и безброй други принадлежности за катерене, необходими на катерачите.

Къде се произвеждат продуктите на Petzl?
Petzl произвежда по-голямата част от екипировката си във Франция (или САЩ), но някои продукти се произвеждат в Малайзия или Китай.
Wild Country сглобява компоненти в Уелс, но по-голямата част от производството се извършва в Китай и Тайван.

Водоустойчиви ли са челниците Petzl?

Всички челници са с клас IPX4 (устойчиви на атмосферни влияния): клас, подходящ за използване на челници в дъжд, сняг или влажна среда.
Лампата e+LITE® е с клас на защита IPX7 (водоустойчива до -1 метър за 30 минути в сладка вода).

КС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки