Меню
Меню

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

PETZL

Челник Petzl ACTIK червена 2022
Препоръчан
Челник Petzl ACTIK синя 2022
Препоръчан
Челна лампа ACTIC CORE синя 22 челник
Препоръчан
Челна лампа NAO RL - челник
Безплатна доставка
Котки VASAK LL UNIVERSEL
Безплатна доставка
Котки IRVIS LL UNIVERSEL
Безплатна доставка
Ледокоп SUMMIT EVO 66 cm пикел
Безплатна доставка
Ледокоп SUMMIT EVO 59 cm пикел
Безплатна доставка
Ледокоп GLACIER 60 cm пикел
Безплатна доставка
Челник Petzl SWIFT RL черна 2019
Безплатна доставка

PETZL

Списък на всички продукти от спортната компания Petzl в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg Petzl - Едни от най-добрите и предпочитани челници за спорт и туризъм. За марката Petzl Petzl е френски производител на екипировка за катерене, пещерно оборудване, оборудване за работа на височина и челници със седалище в Крол, Франция. Компанията е създадена от пещерния изследовател Фернанд Пецл в средата на 70-те години на миналия век. Трите им специалности са: Вертикални спортове: екипировка за алпинизъм, катерене, спелеология. Petzl изобретява продукти и предоставя решения, които позволяват на спортни ентусиасти и професионалисти да имат достъп до някои от най-недостъпните места в света. Местоположение на централата: Crolles, Франция; Основател: Fernand Petzl; Основана: 1975 г., Крол, Франция; Дъщерно дружество: Petzl America, Inc. За какви дейност са подходящи продуктите на марката Petzl? Техническо оборудване за спортно катерене и ледено катерене, но също и помощно катерене, алпинизъм, спелеология, виа ферата, катерене с много стъпала, каньонинг. Челници за катерене, къмпинг, туризъм, бягане по пътеки, ветроходство, риболов или всяко преследване, което изисква осветление със свободни ръце. Работа на височина и спасяване: решения за напредък и безопасност на труднодостъпни работни места и при техническо спасяване. Челници - Фарове/Лампи за глава, които осигуряват осветление без използване на ръцете. Добра марка ли е Petzl? Petzl е невероятна марка, която има широка продуктова гама и разпознаваемост на бранда в различни сфери. Petzl е компания, която произвежда по-техническа екипировка за съвременните катерачи. Продуктовата им гама включва класически продукти като Gri-Gri, въжета, подложки за катерене, креда, колани, челници и безброй други принадлежности за катерене, необходими на катерачите. Челниците Petzl са се доказали като едни от най-добрите челници в световен мащаб. Къде се произвеждат продуктите на Petzl? Petzl произвежда по-голямата част от екипировката си във Франция (или САЩ), но някои продукти се произвеждат в Малайзия или Китай. Wild Country сглобява компоненти в Уелс, но по-голямата част от производството се извършва в Китай и Тайван. Водоустойчиви ли са челниците Petzl? Всички челници са с клас IPX4 (устойчиви на атмосферни влияния): клас, подходящ за използване на челници в дъжд, сняг или влажна среда. Лампата e+LITE® е с клас на защита IPX7 (водоустойчива до -1 метър за 30 минути в сладка вода). Ценностите, които мотивират Petzl. В продължение на 50 години Petzl се гради около четири стълба, четири основни ценности, които мотивират всяко решение, което вземаме: 1. Да останат стабилен семеен бизнес; 2. Да насърчават иновациите и да представят най-добрите решения; 3. Да настояват за промишлено съвършенство с цел нулеви дефекти; 4. Да останат ангажирани с общности чрез предоставяне на глобални най-добри практики. КС
PETZL Изображение

Списък на всички продукти от спортната компания Petzl в онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари Sportbox.bg

Petzl - Едни от най-добрите и предпочитани челници за спорт и туризъм.

За марката Petzl

Petzl е френски производител на екипировка за катерене, пещерно оборудване, оборудване за работа на височина и челници със седалище в Крол, Франция.
Компанията е създадена от пещерния изследовател Фернанд Пецл в средата на 70-те години на миналия век.
Трите им специалности са: Вертикални спортове: екипировка за алпинизъм, катерене, спелеология.
Petzl изобретява продукти и предоставя решения, които позволяват на спортни ентусиасти и професионалисти да имат достъп до някои от най-недостъпните места в света.

Местоположение на централата: Crolles, Франция;
Основател: Fernand Petzl;
Основана: 1975 г., Крол, Франция;
Дъщерно дружество: Petzl America, Inc.

За какви дейност са подходящи продуктите на марката Petzl?

Техническо оборудване за спортно катерене и ледено катерене, но също и помощно катерене, алпинизъм, спелеология, виа ферата, катерене с много стъпала, каньонинг.
Челници за катерене, къмпинг, туризъм, бягане по пътеки, ветроходство, риболов или всяко преследване, което изисква осветление със свободни ръце.
Работа на височина и спасяване: решения за напредък и безопасност на труднодостъпни работни места и при техническо спасяване.
Челници - Фарове/Лампи за глава, които осигуряват осветление без използване на ръцете.

Добра марка ли е Petzl?

Petzl е невероятна марка, която има широка продуктова гама и разпознаваемост на бранда в различни сфери.
Petzl е компания, която произвежда по-техническа екипировка за съвременните катерачи.
Продуктовата им гама включва класически продукти като Gri-Gri, въжета, подложки за катерене, креда, колани, челници и безброй други принадлежности за катерене, необходими на катерачите. Челниците Petzl са се доказали като едни от най-добрите челници в световен мащаб.

Къде се произвеждат продуктите на Petzl?

Petzl произвежда по-голямата част от екипировката си във Франция (или САЩ), но някои продукти се произвеждат в Малайзия или Китай.
Wild Country сглобява компоненти в Уелс, но по-голямата част от производството се извършва в Китай и Тайван.

Водоустойчиви ли са челниците Petzl?

Всички челници са с клас IPX4 (устойчиви на атмосферни влияния): клас, подходящ за използване на челници в дъжд, сняг или влажна среда.
Лампата e+LITE® е с клас на защита IPX7 (водоустойчива до -1 метър за 30 минути в сладка вода).

Ценностите, които мотивират Petzl.

В продължение на 50 години Petzl се гради около четири стълба, четири основни ценности, които мотивират всяко решение, което вземаме:
1. Да останат стабилен семеен бизнес;
2. Да насърчават иновациите и да представят най-добрите решения;
3. Да настояват за промишлено съвършенство с цел нулеви дефекти;
4. Да останат ангажирани с общности чрез предоставяне на глобални най-добри практики.

КС

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки