Меню
Меню

Производители

Вид

Ценови диапазон

Сортиране

SUUNTO

SUUNTO ELEMENTUM TERRA N/BLACK RUBBER
SALEБезплатна доставка
- 20%
SUUNTO 9 PEAK MOSS GRAY
SALEБезплатна доставка
- 30%
SUUNTO 9 PEAK ALL BLACK
SALEБезплатна доставка
- 30%
SUUNTO 9 PEAK GRANITE BLUE TITANIUM
SALEБезплатна доставка
- 30%
Suunto 9 PEAK GRANITE BLUE TITANIUM ОСНОВНИ ФУНКЦИИ ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕЖИМИ НА БАТЕРИЯТА НАД 80 СПОРТНИ РЕЖИМА ...
959,00 лв.1 370,00 лв.
SUUNTO 9 PEAK BIRCH WHITE TITANIUM
SALEБезплатна доставка
- 30%
ОСНОВНИ ФУНКЦИИ ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕЖИМИ НА БАТЕРИЯТА НАД 80 СПОРТНИ РЕЖИМА САПФИРЕНО СТЪКЛО И ТИТАН 5 КЛАС GPS ...
959,00 лв.1 370,00 лв.
A-10 NH COMPASS
SUUNTO
35,00 лв.

SUUNTO

Повече за марката Suunto Избери SUUNTO 9 PEAK PRO PEARL GOLD от Sportbox.bg - официален вносител и дистрибутор на Suunto за България. При нас ще намерите последните и най-нови модели смарт часовници Suunto Suunto е основана преди повече от 80 години от Туомас Вохлонен, финландски авантюрист. През 1936 г., недоволен от съвременните технологии, потънал до колене в сняг и в целодневния арктически мрак, той изобретява пълен с течност компас с по-стабилна и по-точна стрелка. Той беше революционер. И никога не се е губил. Ние сме за приключението. Пионерските изследвания са в нашата ДНК от 1936 г., когато финландският ориентировач Туомас Вохлонен се заема да създаде по-точен компас и впоследствие изобретява нов метод за производство на компаси, пълни с течност. Днес Suunto е в челните редици на дизайна и иновациите за спортни часовници, компютри за гмуркане и инструменти, използвани от авантюристи по целия свят. Гордеем се, че продуктите на Suunto могат да понесат победи, но също така са проектирани с ежедневна естетика, която отразява нашата скандинавска идентичност. Централата и фабриката на Suunto e във Финландия. Suunto е финландска компания, която произвежда и продава спортни часовници, компютри за гмуркане, компаси и прецизни инструменти. Със седалище във Вантаа, Финландия, Suunto наема повече от 300 служители по целия свят, а продуктите му се продават в над 100 страни. Въпреки че действа в световен мащаб, централата е разположена до фабриката, в която повечето работни етапи все още са ръчно изработени. Suunto е дъщерно дружество на Amer Sports, собственост от 2019 г. на китайската група Anta Sports със сестрински марки Wilson, Atomic, Sports Tracker, Salomon, Precor, Arc'teryx. Името на компанията произлиза от финландската дума suunta, което означава „посока“ или „път“, или в навигацията „ориентация“ или „направление“. През 1932 г. основателят на компанията, Туомас Вохлонен, геодезист по професия, кандидатства за патент за уникален метод за пълнене и запечатване на лек корпус на компас, направен изцяло от целулоид и пълен с течност за овлажняване на иглата и за защита от удар и износване поради прекомерно движение
SUUNTO Изображение

Повече за марката Suunto

Избери SUUNTO 9 PEAK PRO PEARL GOLD от Sportbox.bg - официален вносител и дистрибутор на Suunto за България. При нас ще намерите последните и най-нови модели смарт часовници Suunto

Suunto е основана преди повече от 80 години от Туомас Вохлонен, финландски авантюрист.
През 1936 г., недоволен от съвременните технологии, потънал до колене в сняг и в целодневния арктически мрак, той изобретява пълен с течност компас с по-стабилна и по-точна стрелка.
Той беше революционер.
И никога не се е губил.

Ние сме за приключението.
Пионерските изследвания са в нашата ДНК от 1936 г., когато финландският ориентировач Туомас Вохлонен се заема да създаде по-точен компас и впоследствие изобретява нов метод за производство на компаси, пълни с течност.
Днес Suunto е в челните редици на дизайна и иновациите за спортни часовници, компютри за гмуркане и инструменти, използвани от авантюристи по целия свят.
Гордеем се, че продуктите на Suunto могат да понесат победи, но също така са проектирани с ежедневна естетика, която отразява нашата скандинавска идентичност.
Централата и фабриката на Suunto e във Финландия.

Suunto е финландска компания, която произвежда и продава спортни часовници, компютри за гмуркане, компаси и прецизни инструменти.
Със седалище във Вантаа, Финландия, Suunto наема повече от 300 служители по целия свят, а продуктите му се продават в над 100 страни.
Въпреки че действа в световен мащаб, централата е разположена до фабриката, в която повечето работни етапи все още са ръчно изработени.
Suunto е дъщерно дружество на Amer Sports, собственост от 2019 г. на китайската група Anta Sports със сестрински марки Wilson, Atomic, Sports Tracker, Salomon, Precor, Arc'teryx.

Името на компанията произлиза от финландската дума suunta, което означава „посока“ или „път“, или в навигацията „ориентация“ или „направление“.
През 1932 г. основателят на компанията, Туомас Вохлонен, геодезист по професия, кандидатства за патент за уникален метод за пълнене и запечатване на лек корпус на компас, направен изцяло от целулоид и пълен с течност за овлажняване на иглата и за защита от удар и износване поради прекомерно движение

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки